Briljant- integrationer som möjliggör synkronisering av data mellan Briljant och andra system

RG Marknadspartner

Hos oss fokuserar vi på att skapa djupgående, effektiva integrationer med system som Briljant Ekonomisystem, för att maximera användbarheten och funktionaliteten för våra kunder. Här är några exempel på integrationer vi utvecklat mot Briljant idag:

Automatiserad Dataexport: Vi skapar automatiserade processer för att exportera kunddata, projektinformation och faktureringsdata från Winner Bizz till Briljant Ekonomisystem. Detta minimerar tiden det tar att överföra information mellan systemen och eliminerar risken för mänskliga fel.

Förenklad Bokföring: Genom att exportera bokföringsdata från Briljant Ekonomisystem till andra system, underlättar vi hanteringen av finansiell information och gör det enklare att arbeta med, följa upp och analysera ekonomiska data.

Hantering av Likviditetsrapporter: Genom att exportera kund- och leverantörsfordringar från Briljant Ekonomisystem till Opus Capita, underlättar vi skapandet av likviditetsrapporter och bidrar till en mer effektiv finansiell hantering.

Genom att fokusera på kundens behov säkerställer vi en sömlös, effektiv och värdeskapande upplevelse för de som använder Briljant Ekonomisystem i sin dagliga verksamhet.

Varför vänta? Låt oss börja!

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov av systemutveckling och låt oss ge oss ut på denna spännande resa tillsammans. Styr ditt företag med spetsteknologi och oöverträffad expertis - välj Exsys Konsult som din konsultpartner för systemutveckling!