Exsys är integrations-partner till Fortnox

Exsys är integrationspartner till Fortnox. Har du två system som inte “pratar” med varandra vilket skapar dubbelarbete eller ineffektivitet? Vi kan hjälpa er att ta fram integration som skapar en “brygga” mellan systemen för att automatisera och ta bort manuell arbete.

Effektivisera din bokföring och ekonomi med Fortnox Software Integration och Automation

Är du trött på att spendera otaliga timmar på manuell datainmatning, kämpar för att hålla dina redovisnings- och ekonomiprocesser synkroniserade? Kolla inte vidare! Våra integreringslösningar med Fortnox är här för att revolutionera ditt sätt att hantera din ekonomistyrning. Med sömlösa integrationer och kraftfulla automationsfunktioner kan du nu effektivisera dina redovisnings- och ekonomiuppgifter som aldrig förr.

Effektivitet när den är som bäst

Våra integrationslösningar ger dig möjlighet att ansluta din befintliga redovisnings- och ekonomiprogramvara till Fortnox utan ansträngning. Inget mer att byta mellan flera plattformar eller hantera datainkonsekvenser. Integrationsprocessen sker antingen genom kundspecifika önskemål eller använder redan befintliga lösningar, vilket säkerställer att du kan fokusera på din kärnverksamhet samtidigt som du överlåter den ekonomiska förvaltningen till Fortnox.

Automatisera repetitiva uppgifter

Varför slösa bort värdefull tid på repetitiva och vardagliga uppgifter när du kan automatisera dem med vår integrationslösningar? Säg adjö till manuell fakturainmatning, transaktionskategorisering och löneuppdateringar. Våra automationsfunktioner och integrationslösningar tar hand om dessa uppgifter åt dig och frigör ditt team att fokusera på mer strategiska och mervärdesaktiviteter.

Exsys

Felfri bokföring

Noggrann bokföring är viktigt för varje företag. Med våra integrationer kan du ta farväl av manuella fel som ofta smyger sig in under datainmatning. Fortnox avancerade algoritmer säkerställer att dina finansiella poster är felfria, vilket gör att du kan upprätthålla efterlevnad och göra skattesäsongen till en lek.

Exempel på våra utvecklade lösningar för strömlinjeformad ekonomistyrning

Nedan följer några exempel på de utvecklade lösningar som har hjälpt våra kunder att uppnå sömlös ekonomisk förvaltning och få en konkurrensfördel i sina respektive branscher. Dessa lösningar är designade för att förenkla komplexa ekonomiska uppgifter, automatisera repetitiva processer och säkerställa datasynkronisering i realtid, samtidigt som de följer de högsta standarderna för datasäkerhet och efterlevnad.

FORTNOX ZETES TPD INTEGRATION

Inom EU finns särskilda krav på importörer och distributörer som innebär att alla varor måste kunna spåras genom unika koder. Som en del av Zetes track and trace lösning för TPD-produkter (Tobacco Products Directive) har de anpassat sitt backend-system för att stödja kunder som omfattas av detta direktiv. Vi har löst den integrationen mellan Fortnox coh Zetes för kunder som behöver rapportera till TPD-produkter EU, så när en faktura innehållande TPD-produkter har skickats till en kund så exporteras fakturans rader med TPD-produkter till Zetes. När fakturor med TPD-produkter får in nya betalningar i Fortnox rapporteras det också till Zetes system.

Exsys

FORTNOX OPUS INTEGRATION

Integration mellan Fortnox och OpusCapita där man på utsatt tidsintervall exporterar leverantörs och kundreskontra i definierat filformat direkt till sftp-server hos OpusCapita vilket tar bort all manuell hantering. Läs mer om integrationen här. OpusCapita är ledande i Europa som leverantör av fakturering som tjänst. Läs mer om OpusCapita här.

Exsys

OPERA FORTNOX INTEGRATION

Integration mellan Opera Hotels PMS och Fortnox där man en gång per dygn hämtar alla nya fakturor samt dagrapporten från Opera och skapar fakturor i Fortnox och bokföringsverifikat utifrån dagskassan. Detta tar bort all tidigare manuell fakturering och bokföring baserad på Opera. Opera Hotels PMS mjukvara från Oracle som är en av världens största databas- och mjukvaruleverantör. Läs mer om Oracle här.

Exsys

MAMUT FORTNOX INTEGRATION

Integration mellan Mamut och Fortnox där man på utsatt intervall hämtar alla nya fakturor via Mamuts API och skapar dem i Fortnox Mamut är ett affärssystem som funnits med länge och ägs av Visma. Läs mer om Mamut här.

Exsys

Varför vänta? Låt oss börja!

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov av systemutveckling och låt oss ge oss ut på denna spännande resa tillsammans. Styr ditt företag med spetsteknologi och oöverträffad expertis - välj Exsys Konsult som din konsultpartner för systemutveckling!