Exsys är integrations-partner till ett flertal aktörer

Vi kan integrera med vilket system som helst och automatisera affärsprocesser. Spara arbetsdagar med oss.

Exsys
Exsys
Exsys
Exsys
Exsys
Exsys
Exsys
Exsys

Vi hjälper våra kunder att synkronisera data mellan system och automatisera vardagliga uppgifter

Våra integrationspartnerskap är utformade för att skapa synergier mellan vår programvara och kompatibla tredjepartsapplikationer, förstärka den övergripande användarupplevelsen och driva framgång för alla involverade intressenter.

Integrations

Vi kan integrera med vilket system som helst och automatisera affärsprocesser. Spara arbetsdagar med oss.

FORTNOX ZETES TPD INTEGRATION

Inom EU finns särskilda krav på importörer och distributörer som innebär att alla varor måste kunna spåras genom unika koder. Som en del av Zetes track and trace lösning för TPD-produkter (Tobacco Products Directive) har de anpassat sitt backend-system för att stödja kunder som omfattas av detta direktiv. Vi har löst den integrationen mellan Fortnox coh Zetes för kunder som behöver rapportera till TPD-produkter EU, så när en faktura innehållande TPD-produkter har skickats till en kund så exporteras fakturans rader med TPD-produkter till Zetes. När fakturor med TPD-produkter får in nya betalningar i Fortnox rapporteras det också till Zetes system.

Exsys

FORTNOX OPUS INTEGRATION

Integration mellan Fortnox och OpusCapita där man på utsatt tidsintervall exporterar leverantörs och kundreskontra i definierat filformat direkt till sftp-server hos OpusCapita vilket tar bort all manuell hantering. Läs mer om integrationen här. OpusCapita är ledande i Europa som leverantör av fakturering som tjänst.

Exsys

OPERA FORTNOX INTEGRATION

Integration mellan Opera Hotels PMS och Fortnox där man en gång per dygn hämtar alla nya fakturor samt dagrapporten från Opera och skapar fakturor i Fortnox och bokföringsverifikat utifrån dagskassan. Detta tar bort all tidigare manuell fakturering och bokföring baserad på Opera. Opera Hotels PMS mjukvara från Oracle som är en av världens största databas- och mjukvaruleverantör.

Exsys

MAMUT FORTNOX INTEGRATION

Integration mellan Mamut och Fortnox där man på utsatt intervall hämtar alla nya fakturor via Mamuts API och skapar dem i Fortnox Mamut är ett affärssystem som funnits med länge och ägs av Visma.

Exsys

Vi är integrationspartner med många populära system

Exsys är integrations-partner till Fortnox

Är du trött på att spendera otaliga timmar på manuell datainmatning, kämpar för att hålla dina redovisnings- och ekonomiprocesser synkroniserade? Kolla inte vidare! Vår mjukvaruintegreringslösning med Fortnox är här för att revolutionera ditt sätt att hantera din ekonomistyrning. Med sömlös integration och kraftfulla automationsfunktioner kan du nu effektivisera dina redovisnings- och ekonomiuppgifter som aldrig förr.

Briljant- integrationer som möjliggör synkronisering av data mellan Briljant och andra system

Hos oss fokuserar vi på att skapa djupgående, effektiva integrationer med system som Briljant Ekonomisystem, för att maximera användbarheten och funktionaliteten för våra kunder.

Exsys

Låsa upp nya dimensioner i Customer Relationship Management genom Zoho Integration

Upplev en ny era av effektivitet och effektivitet inom kundrelationshantering med vår banbrytande Zoho-integration. Genom att sömlöst sammanfoga kraften i Zoho CRM med dina befintliga system ger vi ditt team möjlighet att arbeta smartare, samarbeta sömlöst och skapa ett oöverträffat kundengagemang.

Öka din affärspotential med Intrum Integration

Säg adjö till manuell datahantering. Automatisering frigör ditt teams tid, vilket gör att de kan fokusera på strategiska ekonomiska beslut och mervärdesuppgifter. Få en heltäckande bild av ditt ekonomiska landskap. Från kundfordringar till indrivning av skulder, vår integration ger holistiska insikter som driver välgrundade finansiella strategier och främjar stabilitet.

Exsys

Bemyndigande av excellens genom Oracle NetSuite-integration

Gå in i en ny era av operativ effektivitet och strategisk tillväxt med vår banbrytande Oracle NetSuite-integration. Genom att sömlöst förena funktionerna hos Oracle NetSuite med dina befintliga system ger vi ditt företag möjlighet att arbeta intelligent, samarbeta utan ansträngning och uppnå oöverträffade nivåer av affärsframgång.

Synergizing Excellence- stärka ditt företag genom Maconomy-integration

Välkommen till en värld där operativ excellens möter strategiska framsteg, allt möjligt tack vare vår banbrytande Maconomy-integration. I en värld där företag drivs av data, samarbete och innovation, kombinerar vår integration sömlöst Maconomys kapacitet i dina befintliga system, vilket ger ditt företag möjlighet att arbeta intelligent, samarbeta utan ansträngning och uppnå oöverträffade nivåer av framgång.

Exsys

Varför vänta? Låt oss börja!

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov av systemutveckling och låt oss ge oss ut på denna spännande resa tillsammans. Styr ditt företag med spetsteknologi och oöverträffad expertis - välj Exsys Konsult som din konsultpartner för systemutveckling!